M&C_logo

Workshop Föreläsning & Kurser
Färgval | Möblering | Belysning | Materialval | Trender

Vi vill inspirera till färg och form och ge dig tips och råd om färgval, möblering, accessoarer och belysning. 

WORKSHOP
"I HUVUDET PÅ EN INREDARE"

– perfekt för tjejkvällen, företagseventet eller .....?

En workshop fullspäckad med inspiration.
Vi visar en mängd inspirerande miljöer samt före/efter bilder och pratar om hur du kan tänka när du inreder ditt hem.
Vi pratar om rumsuppfattning och om hur du med olika medel kan förstärka ett rums fördelar och kompensera för eventuella nackdelar. 

Deltagarna kan ta med bilder från sina hem för konsultation och vi skapar tillsammans moodboards (vi har med oss material) och är kreativa, fikar och har trevligt. 

TID: 2 timmar inklusive paus. Tiden går att anpassa.
PRIS: Kr 3 500/tillfälle (max 8 pers., vid flera deltagare, kontakta oss!)

FÖRELÄSNINGAR - INREDNING

Myhres & Coeys föreläsningar med inredning i fokus är perfekt för t.ex företagseventet som här hos Gekås i Ullared, Halland

- för privata grupper, föreningar och företag.

Välj bland olika teman som färgval, belysning, Compact Living eller vi kan sätta ihop en föreläsning specifikt för er. Föreläsningarna är på ungefär 50 minuter och avslutas med en frågestund från publiken,  Föreläsningen görs med stöd av en bildpresentation. 

Förslag på teman:
Balans i inredningen
Belysning & Ljussättning
Inred med naturen i fokus
Trender nu och sen.
Compact Living, Small spaces.
Stillében och detaljer. Personlig inredning.
Feng Shui – vanlig bondförnuft , eller? ​​​​​​ 

INREDNINGSKURS
"LÄR DIG TÄNKA SOM EN INREDARE"

Inredningskurs ”Lär dig tänka som en inredare” med Myhres & Coey. Inredningskursen är perfekt för dig som ska flytta, renovera eller bygga nytt. Du får verktyg & tips till att förverkliga ditt drömprojekt

Med den här kursen vill vi inspirera och hjälpa dig till långsiktiga, hållbara beslut genom att ge dig konkreta verktyg och tips.
Steg för steg går vi genom färgsättning, materialval, möblering och belysning. Genom praktiska övningar får du bland annat möjlighet att arbeta med helhetslösningar och identifiera din inredningsstil. Vi hjälper dig att göra din personliga moodboard och möbelplan.
Du arbetar antingen utifrån din egna planritning, (vi kan hjälpa dig att göra en planritning med dina mått om det behövs), eller du kan välja att arbeta med material, som finns på plats.


Kursplan
Första träffen går vi in på stilar, möblering och rumsuppfattning. Hur man med olika medel tar fram ett rums karaktär och fördelar på bästa sätt. Vi går igenom stora och små ytor och tittar på deltagarnas egna rum och deras fördelar och nackdelar och alla får göra en egen möbelplan.

Andra träffen koncentrerar vi oss om färgsättning och färgkomposition. Kontraster, accenter, ton & nyans?
Vi undersöker olika verktyg, som kan hjälpa dig i ditt färgval. Du får hjälp att göra din personliga moodboard.

Sista träffen pratar vi om styling, inredningsdetaljer och belysning. Vi går igenom begreppen runt ljuskällor och tittar på olika armaturer, deras fördelar och nackdelar. Vi hjälper dig göra en egen belysningsplan. Vi pratar om placeringen av detaljer och hur du kan tänka när du ska göra ett stillében.

 

Vid varje tillfälle har vi praktiska övningar och personlig rådgivning. Målet är att du vid kursens slut har en plan för hur du skapar ditt drömhem.

TID:  3 x 3 timmar.
PRIS: Kr 2 200/pers. (min. 5 pers)