M&C_logo

INVESTERA I DITT HEM

Att inreda ett skönt och funktionellt hem kräver både kunskap och tid. Det är därför en bra investering att anlita en inredare som kan ge dig professionell rådgivning och hitta rätt färg, belysning och möblering som i kombination med textilier och inredningsdetaljer skapar din harmoni, Vi guidar dig igenom processen och hjälper dig med alla dina val.

Du slipper dyra felköp och att lägga tid på långdragen research och butiksbesök. När du anlitar oss får du en helhetslösning som är skräddarsydd åt dig och din livsstil. Du får ett hem som håller i längden.

Ett komplett inredningsförslag

För dig som vill ha en helhetslösning.

Ett komplett inredningsförslag som inkluderar ytskikt som tapeter, väggfärger och andra material. Belysning, möblering, inredningsdetaljer och textilier. 

Så här fungerar det:
 • Ett inredningsuppdrag hos oss börjar alltid med ett första kostnadsfritt hembesök. Inför mötet skickar vi ett frågeformulär (det hittar du här) och du skickar bilder och planritning med mått av rummen du vill ha hjälp med. Har du ingen ritning, kan vi hjälpa till med en mall att utgå ifrån, annars mäter vi rummet på plats. Vi pratar om ytans möjligheter, om budget och dina behov och önskemål. Efter mötet skickar vi en offert.
 • När du har godkänt vår offert, arbetar vi fram ett första förslag utifrån vårt samtal och det material du har skickat till oss.
 • Vi träffas igen och går igenom förslaget för att stämma av att vi har förstått dig rätt och presenterar relevanta materialprover på t e x tapeter, färger och textilier.
 • Efter avstämningsmötet fortsätter vi arbetet och skapar ett konkret designförslag i 2D och 3D med tillhörande möbelplan, en digital moodboard med tillhörande färg och materiallista, en budget och en lista på eventuella nyinköp med tillhörande inköpsställen. Under tiden håller vi självklart löpande kontakt med dig via telefon och mail.
 • Vi ses igen där vi går igenom designförslaget en sista gång och har möjlighet att göra mindre justeringer. Efter mötet skickar vi allt material till dig på email eller post.
 • I de fall inredningen omfattar renovering eller nybygge kan vi hjälpa till med projektledning eller vara ditt bollplank genom hela processen. Vi anpassar oss efter dina behov.
Prisexempel:
1 sovrum, ca 10 - 15 kvm   SEK 6 000 inkl moms
Priset varierar beroende på rummet/bostadens
storlek och typ av rum.
Vi lämnar alltid offert.

Projektledning – Från A till Ö

Hos oss kan du få hjälp med hela din renovering.

Vi tar helhetsgrepp om uppdraget. 
Vi har koll på "den röda tråden" så din bostad blir precis som du vill ha den. Vi  kan följa med vid besök hos diverse leverantörer och hålla koll på detaljerna. Vi ser till att du får offerter från hantverkare och håller i leveranser, inköp och budget.

Vi arbetar med kompetenta och pålitliga hantverkare inom snickeri, golvläggning, VVS, målning och tapetsering.

Inspirationsmöte - Rådgivning

Passar dig som vill ha lite hjälp på traven. 
Har du slut på idéer eller behöver du kanske nya infallsvinklar till hur du kan förändra din bostad? 

Du inreder själv men får muntlig professionell rådgivning och ett bollplank innan du sätter igång.

Så här fungerar det:

 • Efter du anmält ditt intresse kontaktar vi dig och bokar en tid för ett hembesök. Vi skickar en faktura på paketpriset som du betalar.
 • För att vi ska få bästa utgångpunkt för ditt personliga inspirationsmöte ber vi dig skicka bilder från alla vinklar i de/det rum du vill ha hjälp med samt fylla i ett kort frågeformulär (det hittar du här). En planritning med mått av rummen/rummet kan också bli nödvändig. Har du ingen ritning, kan vi hjälpa till med en mall att utgå ifrån. 
 • På mötet får du muntlig professionell rådgivning och ett bollplank för dina idéer. Vi ger dig alla råd och tips vi kan runt det du vill ha hjälp med. Vi kan ta med oss relevanta material och färgprover och göra mindre ändringar i möbleringsplanen på plats.
 • Efter mötet återkopplar vi för eventuella förtydliganden.

Exempel på vad vi kan hjälpa dig med:

 • Möblering
 • Ljussättning
 • Förvaringslösningar
 • Rådgivning vid ändring av planlösningar
 • Färgsättning, tapeter, väggfärger, accentfärger osv.
 • Val av textilier, gardiner, mattor.

Tid: ca 3-4 timmar inklusive restid och förberedelse. Vilket innebär ca. 2 - 2.5 timmer på plats.
Paketpris: SEK 2 200:- inkl. moms

OBS: Bestämmer du dig för att gå vidare med tjänsten Inredningsuppdrag gör vi självklart avdrag för betalt rådgivning i offerten.

Inköp och genomförande

Vill du komplettera din inredning, kan du välja att köpa möbler, mattor, textilier och lampor, och det mesta som skapar en personlig och harmonisk inredning hos oss. 
Vi erbjuder alltid marknadsmässiga priser.

Homestyling

Din bostad säljs snabbare och till ett högre pris om den presenteras på bästa sätt.
Vi hjälper dig att se ditt hem med en köpares ögon och att förbereda inför mäklarens fotografering samt visningar.

Enklare styling och möblering med befintligt bohag.
En styling med utgångspunkt i era egna möbler, som framhäver det bästa med er bostad och fokuserar på helhetsintryck, första intryck, inredningsdetaljer, rummens funktioner och bostadens tänkbara målgrupp. Vi ser också över vad som ev ska tas bort inför visning och fotografering.

Styling inklusive komplettering av möbler, belysning, växter och övriga inredningsdetaljer.
Utöver vad som ingår i förslaget ovan, kompletterar vi med enstaka möbler, textilier, belysning, inredningsdetaljer, blommor/växter, där detta behövs för att skapa god rumskänsla.

Kom ihåg att Homestyling är avdragsgillt.

Läs mer på www.skatteverket.se

Kringtjänster:

Projektledning vid renovering inför försäljning.
Vi tar in offerter och koordinerar renoveringen, så du kan koncentrera dig om annat.

Rensa ut, sortera, städa:
Vi arbetar med erfarna och pålitliga företag som erbjuder bland annat flyttstädning, städning inför visning, sortering och rensning.

Följ oss på:

Maria Coey & Dorte Myhre i Träslövsläge, Hallands län, SE på Houzz

Ett tillfälligt fel har uppstått med Instagramflödet. Var vänlig försök igen senare.