M&C_logo

Inredningshjälp

För dig som vill ha en helhetslösning.

När du väljer inredningshjälp från Myhres & Coey får du en helhetslösning som är skräddarsydd åt dig och din livsstil.
Ett komplett inredningsförslag inkluderar 3 möten på plats i ditt hem, moodboard, 2 & 3 D ritningar, möbleringsplan och materiallista med tillhörande priser och inköpsställen. Vi skräddarsyr inredningspaketet helt efter dina behov och önskemål. Du kan få inredningshjälp med ytskikt som tapeter, väggfärger, golv, kök, badrum samt belysning, möblering, inredningsdetaljer och textilier. 

loading...

Pris exempel:

1 sovrum, ca 10 kvm   SEK 6 000 inkl moms
Priset varierar beroende på rummets storlek och typen av rum.
Vi lämnar alltid offert.

Så här fungerar det:

  • Ett inredningspaket hos oss börjar alltid med ett första kostnadsfritt hembesök. Inför mötet fyller du i ett frågeformulär (det hittar du här) och skickar bilder och planritning med mått av rummen du vill ha hjälp med. Har du ingen ritning, kan vi hjälpa till med en mall att utgå ifrån (den hittar du här), eller vi kan mäta rummet på plats. Under mötet pratar vi om ytans möjligheter, om budget och dina behov och önskemål. Efter mötet skickar vi en offert.
  • När du har godkänt vår offert, arbetar vi fram ett första förslag med moodboard, 2D ritningar och möbelplan.
  • Vi träffas igen och går igenom förslaget för att stämma av att vi har förstått dig rätt och presenterar relevanta materialprover på t e x tapeter, färger och textilier.
  • Efter avstämningsmötet fortsätter vi arbetet och skapar ett konkret designförslag i 2D och 3D där det är relevant, en moodboard med tillhörande färg och materiallista, en budget och en lista på eventuella nyinköp. Under tiden håller vi självklart löpande kontakt med dig via telefon och mail.
  • Vi ses igen där vi går igenom designförslaget en sista gång och du har möjlighet att göra mindre justeringar. Efter mötet skickar vi all material till dig på email eller post.

Renovering eller nybygge

I de fall projektet omfattar renovering eller nybygge kan vi hjälpa till med samordning av hantverkare och vara ditt bollplank genom hela processen. Vi anpassar oss efter dina behov.