M&C_logo

INVESTERA I DITT HEM

Att inreda ett skönt och funktionellt hem kräver både kunskap och tid. Vi guidar dig igenom processen och hjälper dig med alla dina val. Du kan anlita oss som din personliga inredningskonsult och få muntlig professionell rådgivning eller vi kan projektleda hela din renovering. Oavsett får du inredningshjälp som är skräddarsydd åt dig och din livsstil och ett hem som håller i längden.

Inredningskonsultation

En konsultation/Rådgivning för dig som vill ha lite hjälp på traven. 
Har du slut på idéer eller behöver du kanske nya infallsvinklar till hur du kan förändra ditt hem? 

Du inreder själv men får muntlig professionell rådgivning och ett personligt bollplank i 2 timmar på plats.

Inredningshjälp

För dig som vill ha en helhetslösning.

Ett komplett inredningsförslag inkluderar 3 möten på plats i ditt hem, moodboard, 2 & 3 D ritningar, möbleringsplan och material/inköpslista med tillhörande priser.

Inredningshjälp Online

Med vår nätbaserade inredningshjälp får du ett komplett inredningsförslag digitalt eller via post. 

Renovera eller bygga nytt

Hos oss kan du få hjälp hela vägen!
Vi tar helhetsgrepp om uppdraget. 
Vi har koll på "den röda tråden" så ditt hem blir precis som du vill ha det. Vi ser till att du får offerter från hantverkare och håller i leveranser, inköp och budget.
Om du vill tar vi hand om genomförandet till sista prydnadskudden.

Homestyling

Homestyling kan göra stor skillnad när du ska sälja din bostad. Köparna idag är oftast vana vid att jämföra och gå på visning och därför blir första intrycket mycket viktigt.

Följ oss på:

Maria Coey & Dorte Myhre i Träslövsläge, Hallands län, SE på Houzz
TIPS O TRIX Har ni tänkt på hur tråkigt det är när ett hörn står tomt? Att belysa eller inreda i hörnen ger helhet och en känsla av rymd i rummet. Sätt en liten lampa, några växter och saker du tycker om på ett litet bord, en pall eller en hylla och se vilken skillnad det gör. #inredahörn #inredarevarberg #nåtattgöraenregnigdag #stilleben #inredningstips #myhrescoey #inredarevarberg #heminredningsinspo #inredningsideer #varberg #halland #heminredningstips #interiordesigner #inredningshjälp #svenskahem #detaljerihemmet #inredningsdetaljer #falkenberg