M&C_logo

Vi är mycket nöjda med vad de hjälpt oss med, de har goda ideér och är lyhörda för vad man själv tycker, vi känner efter vår renovering att resultatet blivit bättre än vad vi kunnat hoppas på och det är till stor del Maria & Dortes förtjänst.
Vi rekommenderar dem varmt.
Eva & Mikael Larsson

Nytt kök och vardagsrum i öppen planlösning.
Här önskade man sig en stor köksö med plats för hela familjen och en mysigt soffhörn för tv-tittande och musik. 
Ett roligt projekt där uppgiften bland annat var att hjälpa till med materialvalet till nya köket, en ny möbelplan i vardagsrumsdelen med plats för vissa av kundens existerande möbler.  
___________________________
Foto: Myhres & Coey

Det blev en stor köksö med plats för hela familjen i detta nyrenoverade kök av Myhres & Coey
Öppen planlösning med en genomgående färgskala
Mörka väggar och bra belysning ger ett mysigt krypin i vardagsrumsdelen
Ny vägghängd förvaring skapar plats.
Detaljerna som gör skillnad. Kontraster mot en varm mörkgrå väggfärg
Ikea Eket ger en spännande kombination i hörnet

Före & Efter

Förvaring. i vardagsrummet. Före och efter.
Köksinredning. Före och efter.

Välkommen med kommentarer eller frågor!